Boyke Reizen

Reis Advies bureau

Laten we reizen!

Over ons

 

 

Boyke S. Guptar  is eigenaar van Boyke Reizen

Boyke reizen heb ik in 1991 opgericht ..

Omdat ik zelf helemaal niet van massatoerisme houd, wil ik mijn gasten graag kennis laten maken met onbekende bestemmingen of op een bijzondere wijze laten genieten van bekende toeristische plaatsen. Tijdens onze reizen geven we je een unieke kans om het échte leven op de plaats van bestemming te leren kennen. Alle reizen en accommodaties zijn met de grootste zorg geselecteerd, waardoor ik je een onbezorgde en onvergetelijke vakantie kan garanderen.

Persoonlijke aandacht staat voor mij hoog in het vaandel. Zowel voor als tijdens de reis. Alle vragen, die wij via de website en telefonisch ontvangen, beantwoord ik zelf. Hierdoor weet ik goed wat de wensen van mijn gasten zijn, waar ik dan weer op in kan spelen bij de organisatie van (nieuwe) reizen.
Bovendien begeleid ik  een aantal van de reizen, waaronder altijd alle nieuwe reizen, waardoor ik dichtbij de gasten blijf staan. Tijdens alle andere reizen is er een door mij persoonlijk opgeleide Nederlandstalige gastvrouw of -heer aanwezig, die natuurlijk net als ik zelf 24/7 voor de groep klaarstaat en zorgt voor een goed verloop van de reis.

Kortom alle medewerkers binnen het boykereizen en ik zelf zullen ervoor zorgen dat je thuiskomt met een schat aan onvergetelijke vakantieherinneringen en nieuwe vriendschappen.